Pagina's

foto's: Ben Maurits

Doel van de benefietvoorstelling

Belangrijk doel van de voorstelling is om aandacht te geven aan de afdeling kinderoncologie van het Radboudumc te Nijmegen. Niet alleen naamsbekendheid voor de stichting maar ook de opbrengst is van belang om projecten te financieren in het kader van het welbevinden van de kinderen alsook de familie. Hierin zijn wij geslaagd. De benefietvoorstelling heeft veel aandacht gekregen in De BrugDe Gelderlander en Omroep Nijmegen 1. Daarnaast is de facebookpagina van de stichting veelvuldig bekeken.

De benefietvoorstelling is geheel georganiseerd door 6 studenten van de HAN hogeschool in het kader van hun minor eventmanagement. Amber Denissen, Lise van Zuilekom, Kathrin Konigorski, Sjoerd Kemmeren, Niels Coenen en Thomas Achtereekte zijn in september gestart met het bezoeken van diverse basisscholen. Daar hebben zij voorlichting gegeven over het kinderoncologisch centrum.

Hartewensslinger

Ieder kind van de bezochte basisscholen heeft een hartewenskaartje gekregen. Hierop kon een wens geschreven worden voor de kinderen die op de afdeling van het kinderoncologisch centrum liggen. De hartewensslinger is tijdens de benefietvoorstelling in De Linderberg opgehangen en is bijna 100 meter lang. In januari zal deze slinger aangeboden worden aan het Radboudumc zodat deze op de afdeling opgehangen kan worden.

Een middag vol activiteiten

De middag stond niet alleen in het teken van de voorstelling. Voor de voorstelling konden de kinderen allerlei activiteiten doen die ook terugkwamen in de voorstelling. Frikadellen gooien, pluche diertjes uit de kerstboom gooien en spullen zoeken in een zwembad. Ook gaf Frederike de Winter nog een bodypercussion workshop voor de kinderen. Na de voorstelling signeerde Jacques Vriens boeken, was Diederik Grootjans voor iedereen muizentekeningen aan het maken en werden de winnende lootjes getrokken voor de loterij.

Onze sponsoren

Met de hulp van sponsoren is het event een succes geworden. Onze speciale dank gaat uit naar:

22/12/2015

Deel deze pagina: