Huwelijkscadeau voor stichting KOC

In april (2017) ontving de stichting een donatie van €1100,00 van het Gelders echtpaar, Petra en Frank. Voor de stichting een zeer waardevolle donatie om projecten te financieren. De stichting ontving de onderstaande mail bij de gift. 

Voor ons huwelijk hebben we aan onze gasten, als geschenk aan ons, een donatie gevraagd voor het goede doel, en hebben we hen twee goede doelen voorgelegd. We wilden graag verschillende soorten instellingen, qua grootte en doelgroep. Voor het ene kozen we een landelijke instelling, meer gericht op geestelijke welzijn, voor het andere dachten we aan iets kleiners en regionaal van aard. De keuze voor het KOC had met verschillende dingen te maken. We hebben allebei een dierbare (volwassene) verloren aan kanker, en in de keuze van het specifieke goede doel wilden we ons richten op kinderen, omdat die normaal gesproken nog een heel leven voor zich hebben. Verder wonen en werken we in Gelderland en kwamen we bij onze zoektocht naar een geschikt doel al snel uit op Vrienden KOC Nijmegen. Wat we lazen op de site sprak ons aan en toen was de keuze snel gemaakt. We zijn blij dat onze gasten goed gehoor hebben gegeven aan onze wens, waardoor we aan beide goede doelen een mooi bedrag hebben kunnen schenken.
Met vriendelijke groet,
Petra en Frank
 

Het bestuur van stichting vrienden van het kinderoncologisch centrum Nijmegen wil hierbij het bruidspaar nogmaals danken voor deze prachtige donatie.

(Op verzoek van het bruidspaar zijn alleen de voornamen genoemd)

24/05/2017

Deel deze pagina: