Helpt u mee?

Iedere gift is welkom. Door de jaren heen zijn we verrast en ontroerd door acties die behalve geld ook enorm veel positieve energie en goodwill hebben opgeleverd. Een actie wordt vaak gestart uit directe betrokkenheid met kinderen met kanker. Een neefje of nichtje, buurjongen, buurmeisje of klasgenootje met kanker heeft een enorme impact op de hele omgeving. Ineens wordt duidelijk dat we allemaal deel uitmaken van een enorm netwerk.

Bijvoorbeeld bij verjaardagen, bij het bereiken van kroonjaren,  wordt het feestje meestal net wat groter gevierd. Een bijdrage voor onze  stichting, voor de ondersteuning van kinderen met kanker, kan dan een  mooie cadeausuggestie zijn. U kunt bijvoorbeeld in de uitnodiging  onze website vermelden en bij binnenkomst een tafeltje inrichten met  informatie over de Stichting Vrienden KOC

Zoals bijvoorbeeld deze familie. Toen de vader van het gezin Abraham zag, konden de verjaardagsgasten een donatie voor onze stichting doen. De familie kon na afloop van het feest maar liefst € 1250,- aan ons overmaken!!"

Acties zijn er in alle soorten en maten, hieronder vindt u een lijstje met suggesties om u op ideeën te brengen:

  • Ter gelegenheid van bijvoorbeeld een bedrijfsopening, verjaardag, trouwerij of kraamfeest geld vragen voor de Vrienden KOC Nijmegen in plaats van bloemen of cadeaus
  • Geld schenken aan de Vrienden KOC i.p.v. relatiegeschenken met Kerst
  • Geld vragen voor de Vrienden KOC in plaats van kerstkaarten versturen
  • Benefietconcert of voorstelling organiseren waarvan de opbrengst geheel of gedeeltelijk aan deVrienden KOC wordt geschonken.
  • Meedoen aan een sportief evenement (Vierdaagse, marathon, line dancen,) en je laten sponsoren
  • Zelf een sportief evenement opzetten (tennisclinic, golfcompetitie, survivalevenement) en je laten sponsoren
  • Koekjes bakken en/of andere (zelfgemaakte) spullen verkopen
  • Oude spullen verzamelen en verkopen op rommelmarkt
  • Veiling van (al dan niet zelfgemaakte) ‘kunst’voorwerpen.Spaaractie. Fancy Fair
  • Fooienpot schenken. Lege flessen inzamelen

Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt altijd bij ons terecht voor posters, flyers en pennen. Wij verstrekken dit promotiemateriaal tegen een geringe vergoeding (verzendkosten), omdat we volledig afhankelijk zijn van donaties en willen dat al het geld ter beschikking komt van de kinderen. Voor een specifieke actie zijn we altijd bereid om mee te denken over aangepaste promotiematerialen (als de oplage groot genoeg is om in productie te laten nemen).Helpt u mee.jpg

Onze bestuursleden kunnen zowel voor informatie vooraf zorgen en/of het filmpje voor promotie ter beschikking stellen dat u ook op deze site aantreft. Voor de officiële overhandiging kunt u met ons een afspraak maken. Wij gaan ervan uit dat u het contact met de pers zelf regelt.

We krijgen regelmatig de vraag of de afdeling ook bezocht kan worden en of de opbrengst van een actie in het ziekenhuis overhandigd mag worden. Kinderafdelingen van ziekenhuizen zijn echter geen openbare gelegenheden. Dat heeft te maken met privacybescherming, hygiënevoorschriften en integriteit. We stellen ons daar daarom buitengewoon terughoudend in op. Alleen als de kinderen er zelf ‘plezier’ aan beleven, wordt een dergelijk verzoek in overweging genomen.

Mocht u na het doornemen van deze informatie nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Klik hier voor alle contactgegevens.

Succes met de voorbereidingen, hartelijk dank voor uw steun en vooral veel plezier bij de uitvoering van uw actie! Suggesties voor andere promotieartikelen: sleutelhangertjes met een beertje, stickers, ballonnen, kleurplaten.

Deel deze pagina: